17 Haziran 2012 Pazar

StarCraft 2: Heart of Swarm Yolda

Blizzard'ın efsane yapımı StarCraft 2'nin merakla beklenen yeni eklentisi Heart of Swarm için firmadan oyunseverleri oldukça sevindirecek açıklamalar geldi.

16/06/2012 19:15
StarCraft ve StarCraft 2 hayranıysanız, Heart of Swarm'ı duymama ya da beklememek gibi bir şansınız yok demektir. Duymayanlar için ise hızlıcahatırlatalım, Heart of Swarm ile Zerg ırkının tek kişilik görevleri ve yeniçoklu oyunculu modları oyuna eklenmiş olacak.
Uzun süredir beklenen Heart of Swarm'ın piyasaya sürülüş tarihi ise henüz netleşmiş değil. Tahminler 2012 yılının sonlarını işaret etse de, firmadan resmi bir açıklamanın yapılmaması kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.
Son yapılan açıklama ise Blizzard'ın tasarımcılarından Dustin Browder'dan geldi. Browder, "Heart of Swarm'ın yüzde 99'unu tamamladığımızın müjdesini verebilirim. Fakat kalan yüzde birlik kısım gerçek anlamda bir baş belası."
"Çünkü bu yüzde birlik kısım, tamamlanan yapımın son ayarlarının yapılması ve son cilasının atılması işlemlerini içeriyor ve bu da bizim oyun için bir çıkış tarihi söylememizi imkansız hale getiriyor." diyerek Heart of Swarm'ın tamamlanmaya yakın olduğunu müjdelemiş oldu.
Bakalım 2012 yılının son aylarında Heart of Swarm'ı görebilecek miyiz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder